De Nurburgring is

Racen op Zandvoort

 

 

 

 

Voor een bedrag van 40 euro een as (36suspension ft.) en een 10.000 mijl kunt u een eendaagse race op de Zandvoort FormuleShelling.com krijgen.

De Nurburgring heeft een lengte van 7.872 m en is het populairste racecircuit van Duitsland. Het is een gesloten circuit, dus beschermende uitrusting is niet toegestaan. Er wordt gezegd dat de Nurburgring het oorspronkelijke thuiscircuit is van de snelste man ter wereld – Paul Banden. Het langste circuit ter wereld is ook het moeilijkste – het bestaat uit meer dan 77 bochten en 300 meter ronden. De moeilijkheid wordt draaglijker gemaakt door het feit dat de Nurburgring een bootcamp is – het vervoert alle kampeerders die het circuit in één dag afleggen. Sommige van de vaste kampeerders organiseren zelfs hun eigen races die worden gehouden tijdens het officiële Formule 1-schema.

Eén of twee dagen per week wordt het Formule 1-schema gevolgd door de Nurburgring. De coureurs mogen hun persoonlijke voertuigen niet meenemen, zij moeten racen in door de FIA ter beschikking gestelde voertuigen. Natuurlijk mag elke coureur op elk ander circuit racen. Deze regel betekent dat privé-auto’s niet in de top 30 komen.

Wanneer het Formule 1-schema begin januari bekend wordt gemaakt, begint elk team meestal met de voorbereidingen voor de volgende race. Sommige teams vervangen een onderdeel van een voertuig twee of drie weken voor de race. Dit is het normale tijdsbestek dat elk team nodig heeft. Normaal gesproken is betrouwbaarheid cruciaal in een Formule 1 auto. Betrouwbaarheid hangt af van bandenkeuze, coureur, auto en strategie.

De teams proberen de auto op pole position te zetten voor de volgende race. Elk team probeert de beste banden te krijgen voor de komende race. Het enige team dat zijn auto niet verandert tijdens de ontwikkeling van de Formule Een auto. Dit team is Red Bull. Zij hebben tenminste een aantal van de beste banden.

Sommige teams veranderen hun coureur zonder de auto te veranderen. Er zijn gevallen zoals deze, maar ten minste de helft van de teams ontwikkelt gewoonlijk een eigen coureur voor de racebanden. Tijdens de tweede kwalificatiesessie op de Nurburgring helpen Bridgestone-banden je niet om te winnen, maar ze zorgen wel voor een goede start en goede resultaten in de race.

Sommige teams zoals Ferrari proberen nieuwe racebanden te ontwikkelen als hun hoofdband en bekommeren zich niet al te veel om betrouwbaarheid. Er zijn andere teams die zich met beide kwaliteiten bezighouden, plus een vleugje tactiek. Dat zijn Alonso, Renault en Porsche. Tijdens de tweede kwalificatiesessie op de Nurburgring zal Fernando Alonso, polesmith, proberen om gelijk te komen met Lewis Hamilton. Als om een of andere reden een kans om Lewis in te halen wegvalt, is het in de allerlaatste seconde bijna gegarandeerd dat beiden binnen het eindklassement zullen blijven.

lees meer:

        Voor een bedrag van 40 euro een as (36suspension ft.) en een 10.000 mijl kunt u een eendaagse race op de Zandvoort FormuleShelling.com krijgen. De Nurburgring heeft een lengte van 7.872 m en is het populairste racecircuit van Duitsland. Het is een gesloten circuit, dus beschermende uitrusting is niet toegestaan. Er wordt gezegd dat de Nurburgring het oorspronkelijke thuiscircuit is van de snelste man ter wereld – Paul Banden. Het langste circuit ter wereld is ook het moeilijkste – het bestaat uit meer dan 77 bochten en 300 meter ronden. De moeilijkheid wordt draaglijker gemaakt door het feit dat de Nurburgring een bootcamp is – het vervoert alle kampeerders die het circuit in één dag afleggen. Sommige van de vaste kampeerders organiseren zelfs hun eigen races die worden gehouden tijdens het officiële Formule 1-schema. Eén of twee dagen per week wordt het Formule 1-schema gevolgd door de Nurburgring. De coureurs mogen hun persoonlijke voertuigen niet meenemen, zij moeten racen in door de FIA ter beschikking gestelde voertuigen. Natuurlijk mag elke coureur op elk ander circuit racen. Deze regel betekent dat privé-auto’s niet in de top 30 komen. Wanneer het Formule 1-schema begin januari bekend wordt gemaakt, begint elk team meestal met de voorbereidingen voor de volgende race. Sommige teams vervangen een onderdeel van een voertuig twee of drie weken voor de race. Dit is het normale tijdsbestek dat elk team nodig heeft. Normaal gesproken is betrouwbaarheid cruciaal in een Formule 1 auto. Betrouwbaarheid hangt af van bandenkeuze, coureur, auto en strategie. De teams proberen de auto op pole position te zetten voor de volgende race. Elk team probeert de beste banden te krijgen voor de komende race. Het enige team dat zijn auto niet verandert tijdens de ontwikkeling van de Formule Een auto. Dit team is Red Bull. Zij hebben tenminste een aantal van de beste banden. Sommige teams veranderen hun coureur zonder de auto te veranderen. Er zijn gevallen zoals deze, maar ten minste de helft van de teams ontwikkelt gewoonlijk een eigen coureur voor de racebanden. Tijdens de tweede kwalificatiesessie op de Nurburgring helpen Bridgestone-banden je niet om te winnen, maar ze zorgen wel voor een goede start en goede resultaten in de race. Sommige teams zoals Ferrari proberen nieuwe racebanden te ontwikkelen als hun hoofdband en bekommeren zich niet al te veel om betrouwbaarheid. Er zijn andere teams die zich met beide kwaliteiten bezighouden, plus een vleugje tactiek. Dat zijn Alonso, Renault en Porsche. Tijdens de tweede kwalificatiesessie op de Nurburgring zal Fernando Alonso, polesmith, proberen om gelijk te komen met Lewis Hamilton. Als om een of andere reden een kans om Lewis in te halen wegvalt, is het in de allerlaatste seconde bijna gegarandeerd dat beiden binnen het eindklassement zullen blijven. lees meer: Bedrijfsuitje Apeldoorn | 20 Racen op circuit | 390

Leave a Reply

Your email address will not be published.