Hoe weet u of uw bedrijf een klein bedrijf is?

company

Het is zeker moeilijk om alle mensen te managen die bij een bedrijf horen. Als het een groot bedrijf is, kun je één accountant, één productpersoon en één techneut hebben. Maar als uw bedrijf een klein bedrijf is, hoe doet u dat dan? Of beter nog, hoe weet ik dat u wordt gezien als de best mogelijke mensen aan het roer en u goed en snel van dienst zal zijn?

Onlangs bevond ik me in een situatie waarvan ik niet zeker weet of deze net zo praktisch is, maar waar ik een antwoord op moest hebben. Het is een e-mail die ik heb ontvangen en ik weet niet of je het hebt gelezen.

Je ziet een leuke jonge ondernemer die een auto test en ze was er optimistisch over en bovendien was ze erg inbreng en had ze geen moeite om een ​​deal te sluiten. Nu is hier het probleem. Diezelfde jonge ondernemer was ongeveer net zo streng voor zichzelf en deed uitspraken alsof ik geen fout wilde maken door stappen over te slaan. Een voorbeeld over het onderhandelen over bepaalde voorwaarden die ze maakte. Maar voordat dat zelfs maar zou kunnen worden overwogen.

Dit is wat er gebeurt. Ze betaalt veel en tot aan haar mobiele nummer kun je langskomen bij hun huis in onroerend goed verderop in de straat. Wel, wat er gebeurde, was dat ze aan de telefoon en te voet binnenkwamen. Verder vertelden ze haar dat het oké was dat ze haar huis binnenkwamen en dat ze een handbagage zouden bestellen. En als ze allemaal bij hen thuis waren, kun je maar beter wat van je $2000,00 lenen voor jou en je hele gezin.

Toen je ze je deur zag binnenkomen met de handbagage die over het gras rolde, kon je zien wat er mis was. Dus wat is het probleem dat je vraagt, nou mijn vriend, je bent verantwoordelijk om ervoor te betalen als je auto niet rijdt en je moet betalen, maar je hebt ergens zoveel geld op zak en dat zou onderdeel moeten zijn van de deal, niet de op zich afhandelen.

Ik kan je dit vertellen, zie je, ik zal nooit hun respect of de deal van mijn leven krijgen. Maar ik hoorde sommigen van u zeggen dat het in de autobranche oké is om geld te verliezen omdat ik nooit een huis met handbagage zal kunnen kopen? Inderdaad. Even terzijde, ik vroeg haar waarom ze bepaalde mensen inhuurde. Ik heb het haar vertrouwelijk verteld. De beproefde technici.

Het is zeker moeilijk om alle mensen te managen die bij een bedrijf horen. Als het een groot bedrijf is, kun je één accountant, één productpersoon en één techneut hebben. Maar als uw bedrijf een klein bedrijf is, hoe doet u dat dan? Of beter nog, hoe weet ik dat u wordt gezien als de best mogelijke mensen aan het roer en u goed en snel van dienst zal zijn? Onlangs bevond ik me in een situatie waarvan ik niet zeker weet of deze net zo praktisch is, maar waar ik een antwoord op moest hebben. Het is een e-mail die ik heb ontvangen en ik weet niet of je het hebt gelezen. Je ziet een leuke jonge ondernemer die een auto test en ze was er optimistisch over en bovendien was ze erg inbreng en had ze geen moeite om een ​​deal te sluiten. Nu is hier het probleem. Diezelfde jonge ondernemer was ongeveer net zo streng voor zichzelf en deed uitspraken alsof ik geen fout wilde maken door stappen over te slaan. Een voorbeeld over het onderhandelen over bepaalde voorwaarden die ze maakte. Maar voordat dat zelfs maar zou kunnen worden overwogen. Dit is wat er gebeurt. Ze betaalt veel en tot aan haar mobiele nummer kun je langskomen bij hun huis in onroerend goed verderop in de straat. Wel, wat er gebeurde, was dat ze aan de telefoon en te voet binnenkwamen. Verder vertelden ze haar dat het oké was dat ze haar huis binnenkwamen en dat ze een handbagage zouden bestellen. En als ze allemaal bij hen thuis waren, kun je maar beter wat van je $2000,00 lenen voor jou en je hele gezin. Toen je ze je deur zag binnenkomen met de handbagage die over het gras rolde, kon je zien wat er mis was. Dus wat is het probleem dat je vraagt, nou mijn vriend, je bent verantwoordelijk om ervoor te betalen als je auto niet rijdt en je moet betalen, maar je hebt ergens zoveel geld op zak en dat zou onderdeel moeten zijn van de deal, niet de op zich afhandelen. Ik kan je dit vertellen, zie je, ik zal nooit hun respect of de deal van mijn leven krijgen. Maar ik hoorde sommigen van u zeggen dat het in de autobranche oké is om geld te verliezen omdat ik nooit een huis met handbagage zal kunnen kopen? Inderdaad. Even terzijde, ik vroeg haar waarom ze bepaalde mensen inhuurde. Ik heb het haar vertrouwelijk verteld. De beproefde technici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.